Podmanivý a netradiční chuťový zážitek. Tři vrstvy čokoládového krému Gianduja s vysokým podílem najemno rozemletých, lehce solených pistácií.
Toto čokoládové dílko vzniklo jako variace na proslulou čokoládu Cremino z roku 1878. Svou vytříbenou chutí ohromí každého milovníka pistácií. Skládá se ze tří Gianduja vrstev – jedna vrstva pistáciového krému z bílé čokolády je ukryta mezi dvěma vrstvami pistáciového krému z mléčné čokolády. Jemná krémová textura a delikátní chuť korunovaná nenápadným slaným dozvukem nesou originální rukopis italských čokoládových mistrů.
Bez lepku, vyrobeno pouze z přírodních surovin.
Mléčná čokoláda - obsah kakaové sušiny min. 31,8%, mléčné sušiny min. 23,5%.
Bílá čokoláda - obsah kakaové sušiny min. 31,3%.
Složení: cukr, pistáciová pasta (25%), kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sušená syrovátka (z mléka), emulgátor: sójový lecitin, mléčný tuk bez vody, přírodní vanilkové aroma.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2449kJ/588kcal, tuky: 39,7g z toho nasycené mastné kyseliny: 17,5g, sacharidy: 48,4g z toho cukry: 43,2g, bílkoviny: 8,9g, sůl: 0,19g.
Skladujte při teplotě do 18°C.
Hmotnost: 110g
Výrobce: Venchi S. p. A., Via Cuneo 45 - 12040 Castelletto Stura (Cuneo) Piemonte, Italy.
Dovozce: Health Link s.r.o., Hamerská 624/19, 779 00 Olomouc – Holice, CZ.