Nejbáječnější spojení tří krémových vrstev v čokoládě Cremino dle původní receptury z roku 1878. S proslulou lískooříškovou Gianduja pastou, kterou chuťově doplňuje mandlová pasta z bílé čokolády.
Tak jak to umí jen Italové. Gianduja je pýchou italské značky Venchi, recept vymyslel samotný zakladatel firmy. Vzniká spojením najemno rozemletých lískových oříšků (30 %) z italského regionu Piemonte s výběrovou mléčnou čokoládou z prvotřídních kakaových bobů. V této čokoládové delikatese tvoří lískooříškový krém Gianduja dvě vrstvy, mezi nimi se ukrývá vnitřní mandlová pasta z bílé čokolády. K její výrobě byly použity nejkvalitnější mandle ze Sicílie. Tento chuťový zážitek lze stěží popsat, musíte ochutnat!
Bez lepku, vyrobeno pouze z přírodních surovin.
Mléčná Gianduja čokoláda - obsah kakaové sušiny min. 23,8%, obsah mléčné sušiny min. 17,6%. Bílá čokoláda - obsah kakaové sušiny min. 31,3%.
Složení: cukr, kakaové máslo, lískooříšková pasta z Piedmontu (16,7%), sušené plnotučné mléko, mandlová pasta (11,1%), kakaová hmota, sušená syrovátka (z mléka), mléčný tuk bez vody, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2517kJ/605kcal, tuky: 43,0g z toho nasycené: mastné kyseliny: 17,1g, sacharidy: 42,8g, z toho cukry: 40,0g, bílkoviny: 9,8g, sůl: 0,21g.
Skladujte při teplotě do 18°C.
Hmotnost: 110g
Výrobce: Venchi S. p. A., Via Cuneo 45 - 12040 Castelletto Stura (Cuneo) Piemonte, Italy.
Dovozce: Health Link s.r.o., Hamerská 624/19, 779 00 Olomouc – Holice, CZ.