Nugátová kostička s příběhem. Nejstarší receptura značky Venchi, kterou milovníci čokolády milují v nezměněné podobě už od roku 1878. Dokonalost nepotřebuje žádná vylepšení!
Nejbáječnější spojení krémových vrstev Cremino s proslulou lískooříškovou Gianduja pastou z výběrové mléčné čokolády, kterou chuťově doplňuje mandlová pasta ze smetanově bílé čokolády. Nejkvalitnější ingredience s dotekem čisté vanilkové esence.
Bez lepku, vyrobeno pouze z přírodních surovin.
Složení: cukr, kakaové máslo, lískooříšková pasta z Piedmontu (16,5%), sušené plnotučné mléko, mandlová pasta (11%), kakaová hmota, sušená syrovátka (z mléka), mléčný tuk bez vody, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2514kJ/605kcal, tuky: 42,8g z toho nasycené mastné kyseliny: 17,1g, sacharidy: 43,1g z toho cukry: 40,2g, bílkoviny: 9,8g, sůl: 0,21g.
Skladujte při teplotě do 18°C.
Hmotnost: 100g (průměrná hmotnost jedné pralinky je cca 10,7g).
Výrobce: Venchi S. p. A., Via Cuneo 45 - 12040 Castelletto Stura (Cuneo) Piemonte, Italy.
Dovozce: Health Link s.r.o., Hamerská 624/19, 779 00 Olomouc – Holice, CZ.