Není oříšek jako oříšek. V této minicihličce objevíte líbezné tóny nejlepších lískových oříšku světa, navíc obalených v proslulé lískooříškové pastě Gianduja.
Gianduja je pýchou italské značky Venchi, recept vymyslel samotný zakladatel firmy. Vzniká spojením najemno rozemletých lískových oříšků z italského regionu Piemonte s výběrovou mléčnou čokoládou z prvotřídních kakaových bobů. Tato cihlička se vám doslova rozplyne na jazyku. Na závěr si k tomu užijete smyslné křupnutí lískového oříšku nesoucí značku nejvyšší kvality I.G.P. Piemont.
Bez lepku, vyrobeno pouze z přírodních surovin.
Obsah kakaové sušiny min. 23,8%, mléčné sušiny min. 17,6%.
Složení: cukr, lískooříšková pasta z Piedmontu (20,4%), lískové oříšky z Piedmontu (18,2%), sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, mléčný tuk bez vody, emulgátor: sójový lecitin přírodní vanilkové aroma.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2564kJ/618kcal, tuky: 47,4g z toho nasycené mastné kyseliny: 15,8g, sacharidy: 34,9g z toho cukry: 33,3g, bílkoviny: 10,6g, sůl: 0,19g.
Skladujte při teplotě do 18°C.
Hmotnost: 100g (průměrná hmotnost jedné pralinky je cca 16,2g).
Výrobce: Venchi S. p. A., Via Cuneo 45 - 12040 Castelletto Stura (Cuneo) Piemonte, Italy.
Dovozce: Health Link s.r.o., Hamerská 624/19, 779 00 Olomouc – Holice, CZ.