Hořká čokoláda > BIO čokoláda > PAC044 Čokoláda Pacari BIO hořká Guayusa 50g

PAC044 Čokoláda Pacari BIO hořká Guayusa 50g

Detailní obrázek
78,00 Kč s DPH

Znáte Guayusu? Jedná se o vzácnou rostlinu pocházející z amazonského deštěného pralesa. Co se stane, když se spojí s organickou tmavou čokoládou?

 

Guayusa je po kávě druhou rostlinou na Zemi s nejvyšším podílem kofeinu, má ale výrazně větší zdravotní přínosy. Je bohatá na vitamíny, minerály a obsahuje všech 15 esenciálních aminokyselin. Hladká, zaoblená a lehce sladká chuť je odlišná od všeho, co jste kdy zažili. Pokud hledáte zcela něco nečekaného v podobě čokolády, právě jste našli! Doporučujeme všem, kdo hledají netradiční chuťové zážitky. 

 

* Tato čokoláda pochází z etické produkce. Její koupí podporujete lokální pěstitele kakaa v Ekvádoru, kteří ctí tradiční postupy zemědělství. Přispívají tak k zachování diverzity divoké přírody a zároveň chrání jedinečný genofond ekvádorského kakaa, které se řadí mezi nejlepší odrůdy světa.

 

Vegan, bez lepku, sóji a umělých přísad.

 

Obsah kakaové sušiny min. 60%.

 

Složení: kakaová hmota*, třtinový cukr*, kakaové máslo*, slunečnicový lecitin E322*, sušené mleté lístky guayusa 0,1%*.

* suroviny pocházejí z ekologického zemědělství

 

Může obsahovat stopy mléka, skořápkových plodů a arašídů.

 

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2493kJ/595kcal, tuky: 41g z toho nasycené mastné kyseliny: 26g, sacharidy: 50g z toho cukry: 37g, bílkoviny: 6,2g, sůl: 0,03g.

 

Skladujte v suchu při teplotě do 18°C.

 

Hmotnost: 50g

 

Výrobce: SKS Farms Cía.Ltda, Quito, Ekvádor. 

 
Výrobce: Pacari, Ekvádor
 
Dostupnost: skladem