Hořká čokoláda > BIO čokoláda > PAC040 Čokoláda Pacari BIO hořká s andskou citrónovou verbenou 50g

PAC040 Čokoláda Pacari BIO hořká s andskou citrónovou verbenou 50g

Detailní obrázek
78,00 Kč s DPH

Citronová verbena, aromatická bylina s citrusovou vůní v báječném spojení. Spolu s tmavou výběrovou čokoládou vás omámí příjemnými pocity.

 

Rostlinka pocházející z Jižní Ameriky s intenzivní ovocnou citrónově-limetkovou vůní našla své pravé vyznění. Stala se součástí čokolády, která získala hned několik zlatých medailí na nejprestižnější soutěži International Chocolate Awards, a to ve vícero ročnících. Tato tabulka čokolády je zkrátka osvěžujícím chuťovým překvapením.

* Tato čokoláda pochází z etické produkce. Její koupí podporujete lokální pěstitele kakaa v Ekvádoru, kteří ctí tradiční postupy zemědělství. Přispívají tak k zachování diverzity divoké přírody a zároveň chrání jedinečný genofond ekvádorského kakaa, které se řadí mezi nejlepší odrůdy světa.


Vegan, bez lepku, sóji a umělých přísad.

 

Obsah kakaové sušiny min. 60%.

 

Složení: kakaová hmota*, třtinový cukr*, kakaové máslo*, emulgátor 322 (slunečnicový lecitin*), esence z citrónové verbeny 0,05%*. 

*suroviny pocházejí z ekologického zemědělství

 

Může obsahovat stopy mléka, skořápkových plodů a arašídů.


Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2418kJ/577kcal, tuky: 41g z toho nasycené mastné kyseliny: 25g, sacharidy: 41g z toho cukry: 38g, vláknina: 10g, bílkoviny: 6,1g, sůl: 0,01g.

 

Skladujte v suchu při teplotě do 18°C.

 

Hmotnost: 50g

 

Výrobce: SKS Farms Cía.Ltda, Quito, Ekvádor. 

 
Výrobce: Pacari, Ekvádor
 
Dostupnost: skladem