Hořká čokoláda > BIO čokoláda > MAD-BDO-100-K085-10 Madagascar BIO jemně hořká 100% 85g

MAD-BDO-100-K085-10 Madagascar BIO jemně hořká 100% 85g

Detailní obrázek
171,00 Kč s DPH

BIO 100% čokoláda ve své nejčistší podobě. Single origin. Vítězka Academy of Chocolate Awards 2017, oceněna stříbrem na Academy of Chocolate Awards 2016. Vyrobena je ze vzácných kakaových bobů teritoriální odrůdy Trinitario „Grand Cru de Sambirano“. Vysoké procento kakaového másla a typickou madagaskarskou ovocitost harmonicky vyvažuje chuťová intenzita čistého kakaa. Těšte se na hladkou a rozplývající se texturu.

Tato tabulka neobsahuje cukr ani žádné příměsi, pouze čistou kakaovou hmotu z bobů z Madagaskaru, které rostou pod baldachýnem deštného pralesa v údolí Sambirano na severozápadě ostrova. Chocolat Madagascar proslula svým přístupem „From tree to bar“. Kakaové boby jsou ihned po sklizni zpracovány a čokoláda vzniká v průběhu několika dní ručně přímo na ostrově. Uchovává si díky tomu chuťovou autenticitu a bohaté aroma.

Bez lepku, chemického zpracování, aromat, konzervantů a cholesterolu.

Vhodné pro vegetariány a vegany.

 

Obsah kakaové sušiny min. 100%.

 

Složení: BIO kakaové boby z Madagaskaru.

 

Může obsahovat stopy kešu ořechů a mléka.

 

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2429kJ/581kcal, tuky: 50g z toho nasycené mastné kyseliny: 30g, sacharidy: 15g z toho cukry: 0,4g, bílkoviny: 15g, vláknina: 19g, sůl: 0,04g.

 

Skladujte v suchu při teplotě 12°C -20°C.

 

Hmotnost: 85g

 

Výrobce: Chocolateria Robert S.A., B.P 6211, 101 Antananarivo, Madagaskar.

 
Výrobce: Chocolat, Madagaskar
 
Dostupnost: skladem