BIO 85% tmavá čokoláda z Madagaskaru vyrobená ze vzácných kakaových bobů odrůdy Criollo tvořících pouhou 0,001 % světové sklizně. V dokonalé souhře chutí budete objevovat tóny lesních plodů, medu a karamelu.
Jemné výběrové kakao pochází z údolí Sambirano na severozápadě ostrova, kde kakaovníky rostou pod baldachýnem deštného pralesa. Čokoláda se hladce rozpouští na jazyku a má dlouho přetrvávající chuťový dozvuk. Neobsahuje žádné příměsi ani vanilku. Vyrobena je z pečlivě tříděných, fermentovaných, poté na slunci jemně usušených kakaových bobů, jež jsou následně šetrně praženy a taveny do tabulky čokolády s přídavkem třtinového cukru. Celý proces výroby probíhá ručně přímo na ostrově, a to nedaleko od plantáže ihned po sklizni. Chocolat Madagaskar vám tak umožňuje poznat skutečně čerstvou chuť pravé čokolády.
Obsah kakaové sušiny min. 85%.
Složení: BIO kakaové boby z Madagaskaru, BIO třtinový cukr z Madagaskaru. Může obsahovat stopy kešu ořechů a mléka.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2303kJ/550kcal, tuky: 43g z toho nasycené mastné kyseliny: 26g, sacharidy: 27g z toho cukry: 15g, bílkoviny: 13g, sůl: 0,04g. Skladujte v suchu při teplotě 12°C -20°C.
Hmotnost: 85g Výrobce: Chocolateria Robert S.A., B.P 6211, 101 Antananarivo, Madagaskar. |