Hořká čokoláda > BIO čokoláda > MAD-BDO-070-K085-10 Madagascar BIO jemně hořká 70% 85g

MAD-BDO-070-K085-10 Madagascar BIO jemně hořká 70% 85g

Detailní obrázek
171,00 Kč s DPH

BIO 70% tmavá čokoláda z Madagaskaru vyrobená ze vzácných kakaových bobů odrůdy Criollo tvořících pouhou 0,001 % světové sklizně. V dokonalé souhře chutí budete objevovat tóny lesních plodů, medu a karamelu.  

 

Jemné výběrové kakao pochází z údolí Sambirano na severozápadě ostrova, kde kakaovníky rostou pod baldachýnem deštného pralesa. Čokoláda se hladce rozpouští na jazyku a má dlouho přetrvávající chuťový dozvuk. Neobsahuje žádné příměsi ani vanilku. Vyrobena je z pečlivě tříděných, fermentovaných, poté na slunci jemně usušených kakaových bobů, jež jsou následně šetrně praženy a taveny do tabulky čokolády s přídavkem třtinového cukru. Celý proces výroby probíhá ručně přímo na ostrově, a to nedaleko od plantáže ihned po sklizni. Chocolat Madagaskar vám tak umožňuje poznat skutečně čerstvou chuť pravé čokolády.  

 

Bez lepku, chemického zpracování, aromat, konzervantů a cholesterolu.

Vhodné pro vegetariány a vegany.

 

Obsah kakaové sušiny min. 70%.

 

Složení: BIO kakaové boby z Madagaskaru, BIO třtinový cukr, BIO kakaové máslo z Madagaskaru.

 

Může obsahovat stopy kešu ořechů a mléka.

 

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2483kJ/597kcal, tuky: 43g z toho nasycené mastné kyseliny: 25g, sacharidy: 42g z toho cukry: 26g, bílkoviny: 10g, vláknina: 9g, sůl: 0,13g.

 

Skladujte v suchu při teplotě 12°C -20°C.

 

Hmotnost: 85g

 

Výrobce: Chocolateria Robert S.A., B.P 6211, 101 Antananarivo, Madagaskar.

 
Výrobce: Chocolat, Madagaskar
 
Dostupnost: skladem