Delikátní spojení tří krémových vrstev. Variace na proslulou čokoládu Cremino z roku 1878 pro milovníky tmavé čokolády. Receptura italských mistrů. Skládá se ze tří krémových Gianduja vrstev – 56% tmavá čokoláda s mandlovou pastou je ukryta mezi dvěma vrstvami 75% hořké čokolády s lískooříškovou pastou. Gianduja je pýchou italské značky Venchi, recept vymyslel samotný zakladatel firmy. Vzniká spojením najemno rozemletých oříšků (30 %) s výběrovou čokoládou z prvotřídních kakaových bobů. Tato čokoláda je typická svou jemnou rozplývající se texturou a velmi harmonickou chutí. Sladkost Gianduja pasty vyrovnává aromatická intenzita 75% hořké čokolády Venchi. Produkt vyrobený z lískových oříšků z regionu Piemonte a z nejkvalitnějších sicilských mandlí. Bez lepku, vyrobeno pouze z přírodních surovin. Hořká čokoláda - obsah kakaové sušiny min. 52%. Extra hořká čokoláda - obsah kakaové sušiny min. 56%. Složení: kakaová hmota, cukr, lískooříšková pasta z Piedmontu (20%), kakaové máslo, kakaový prášek, mandlová pasta (8,3%), emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů a mléka. Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2506kJ/605kcal,tuky: 48,0g z toho nasycené mastné kyseliny: 19,8g, sacharidy: 27,3g z toho cukry: 21,7g, bílkoviny: 10,7g, sůl: 0,07g. Skladujte při teplotě do 18°C. Hmotnost: 110g |