Dědictví Piemontu ukryté v líbezné pralince. Šťavnatý lískový oříšek ve vrstvě proslulé lískooříškové Gianduja pasty zahalené do dvojité vrstvy hořko-mléčné čokolády.
Gianduja je pýchou italské značky Venchi, recept vymyslel samotný zakladatel firmy. Vzniká spojením najemno rozemletých lískových oříšků z italského regionu Piemonte s výběrovou mléčnou čokoládou z prvotřídních kakaových bobů. V této pralince tvoří bohatou náplň, která se rozplyne na jazyku. Na závěr si užijete smyslné křupnutí lískového oříšku. Nejprve se ale budete muset k srdci této delikatesy propracovat přes dvě vrstvy tmavé a lahodně mléčné čokolády. Zkrátka potěšení pro všechny smysly!
Bez lepku, vyrobeno pouze z přírodních surovin. Mléčná čokoláda - obsah kakaové sušiny min. 23,8%, mléčné sušiny min. 17,6%. Hořká čokoláda - obsah kakaové sušiny min. 56%. Složení: cukr, lískooříšková pasta z Piedmontu (21%), sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, lískové oříšky z Piedmontu, mléčný tuk bez vody, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2517kJ/606kcal, tuky: 44,7g z toho nasycené mastné kyseliny: 17,3g, sacharidy: 39,0g z toho cukry: 37,2g, bílkoviny: 9,7, sůl: 0,21g. Skladujte v suchu při teplotě do 18°C. Hmotnost: 100g Výrobce: Venchi S. p. A., Via Cuneo 45 - 12040 Castelletto Stura (Cuneo) Piemonte, Italy
|