Znáte Gianduja pastu? Italskou klasiku původem z Turína si zamilujete, obzvláště pokud nacházíte zalíbení v oříškových nugátech.
Mléčná Gianduja od Domori vzniká spojením na jemňoučko rozemletých lískových oříšků s mléčnou čokoládou z prémiových kakaových bobů. Výsledkem je výtečný lískooříškový krém lahodné konzistence, který se rozplývá na jazyku. Bez lepku.
Obsah kakaové sušiny min. 32%. Složení: třtinový cukr, lískové oříšky z Piedmontu (20%), kakaová hmota, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2324kJ/566kcal, tuky: 38g z toho nasycené mastné kyseliny: 12g, sacharidy: 46g z toho cukry: 42,5g, vláknina: 4g, bílkoviny: 8g, sůl: 0,15g. Skladujte v suchu při teplotě 14-20°C.
Hmotnost: 75g Výrobce: Domori srl, Via Pinerolo 72/74, 10060 None (TO), Itálie. |