Luxusní 70% single origin čokoláda z plantáže Vohibinany na východním pobřeží Madagaskaru. Její chuť je hladká, ne hořká! Ucítíte v ní citrusy a lesní plody, poté medové tóny s akcentem karamelu.
Velice jemná textura se labužnicky rozpouští v ústech a chuťový zážitek ještě dlouze přetrvává na jazyku. Tato čokoláda je požitkem pro všechny smysly. Potěší vás intenzivním aroma i krásnou světle hnědou až červenou barvou. Neobsahuje žádné příměsi ani vanilku. Vyrobena je z pečlivě tříděných, fermentovaných, poté na slunci jemně sušených kakaových bobů, jež jsou následně šetrně praženy a taveny do tabulky čokolády s přídavkem třtinového cukru. Celý proces výroby probíhá přímo na ostrově, a to nedaleko od plantáže v průběhu pouhých několika dní po sklizni. Chocolat Madagaskar vám tak umožňuje poznat skutečně čerstvou chuť pravé čokolády.
Obsah kakaové sušiny min. 70%.
Složení: kakaové boby z Madagaskaru (Vohibinany), třtinový cukr. Může obsahovat stopy mléka a kešu ořechů.
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2175kJ/520kcal, tuky: 35g z toho nasycené mastné kyseliny: 21g, sacharidy: 40g z toho cukry: 30g, bílkoviny: 11g, vláknina: 13g, sůl: 0,03g. Skladujte v suchu při teplotě 12°C -20°C.
Hmotnost: 85g Výrobce: Chocolateria Robert S.A., B.P 6211, 101 Antananarivo, Madagaskar. |